DUNASZEG SE
Dunaszegi Sportegyesület

Színes kupa 2015

Írta: András Borbényi - Feltöltés ideje: 2015-08-05 18:20:53

Idén is megrendezésre került a Színes kupa, Győrzámoly, Győrladamér, és Kajárpéc csapatait láttuk vendégül. Nem tudhattuk előre, hogy egyik napon sem tudjuk befejezni  mérkőzéseket...:-(

Az első mérkőzésen Győrzámoly SE - Kajárpéc SE mérkőzést láthattak a nézők. Az mérkőzs eleje kiegyensúlyozott játékot mutatott, aztán Győrzámoly magasabb fokozatra kapcsolt és parádés 6-0 végeredménnyel magabiztosan nyerte a végig sportszerű találkozót.

Az első mérkőzés után a koszorúzást követően adtuk át a Dudás díjat, amit idén Páli Béla részére szavazott meg az Egyesület vezetősége a dunaszegi sportéletben meghatározó tevékenysége miatt.

A második mérkőzésen Dunaszeg SE - Győrladamér SE csapott össze (sajnos szó szerint). Nem kívánunk belemenni a részletekbe, lényeg, hogy a vendégcsapat viselkedése nem sportpályára való volt (igazából semmi köze nem volt a sporthoz). Mindez odáig fajult, hogy a 65. percben a játékvezető a vendégjátékosok által őt ért tetlegességek miatt félbeszakította a mérkőzést.

A második napra a győrladaméri csapatot a további attrocitások elkerülése miatt nem hívtuk meg. Az edzőkkel, vezetőkkel abban állapodtunk meg, hogy újrakezdjük a tornát és 1x40 perces körmérkőzésekkel hirdetünk győztest. Az első mérkőzés 1-1 eredményét tizenegyesrúgásokkal Győrzámoly csapata nyerte Kajárpéc ellen. A második, Dunaszeg SE - Kajárpéc SE mérkőzés először a 17. percben szakadt félbe villámlás miatt, majd 20 perc után folytatódott, de a 19. percben ismét bevonultak a csapatok egy közeli villámcsapást követően. A heves esőzés és villámlás miatt ismét összeültünk a csapatvezetőkkel, majd a játékosok és a pálya épségének megőrzése érdekében megállapodtunk a torna félbeszakításában.
Ezután kötetelen és jókedvű beszélgetés mellett láttuk vendégül a résztvevő csapatokat egy helyben készített vacsorára.

Így a vándorkupát visszavitte Győrzámoly 1 évre, jövőre reményeink szerint visszahódítjuk tőlük. A következő évi tornán Győrladamér helyett egy másik csapattal kiegészülve egy nyugodtabb, minden résztvevő számára eredményes felkészülésben bízunk.

Játszótér fejlesztés Dunaszegen
Térfigyelő kamerarendszer kialakítása és pavilonok beszerzése Dunaszegen